top of page
20211216 - SterreLainey_Social media-01_edited.jpg
Schermafbeelding 2021-12-05 om 18.13.07.png

Fotografie belevingen

Model H. 

Portfolio shoot
20220320 - Hannes HQ-088_edited.jpg

Zet een tienerzoon met een droom en Elice met haar fotocamera samen en je krijgt een topshoot! Voor mijn zoon was dit zijn eerste keer voor de lens van een echte fotograaf maar Elice stelde hem direct op zijn gemak.
Elice heeft briljante, frisse, jonge ideeën, geduld om jaloers op te zijn, knowhow en ze weet als geen ander van aanpakken.

Niet twijfelen, contacteer Elice!

Model M. 

Newbornshoot
LQ-11.jpg

Zondag 27 maart, voor vele Wevelgemnaars een hoogdag, want het was Gent-Wevelgem. Voor Moris was het ook zijn hoogdag, want hij had zijn eerste fotoshoot Samen met Oma en meter vertrokken we richting Lauwe, niet wetende wat ons te wachten stond. Gaat hij braaf blijven? Gaat hij alles inzegenen met pipi en kaka? Hoe lang gaat hij het uithouden? Maar we hadden geen redenen om ons zorgen te maken, hij is superbraaf geweest, heeft niets ingezegend en hij heeft de fotograaf haar werk laten doen. Alle credits voor Fotografie d'Elice, voor haar warme welkom (mag je zelf letterlijk nemen, zeker 26° was het + volle zon op de ramen), haar geduld en haar prachtige foto's!

bottom of page