top of page

Mijn visie

Welkom,


Ik ben Elice,
nu een dame met tonnen zelfvertrouwen en zelfliefde maar dat is heel lang anders geweest. Mijn hele jeugd ben ik gepest geweest waardoor mijn zelfvertrouwen en zelfliefde klein was, ik bleef op de achtergrond zodat mensen me niet opmerkten en ik me dus ook niet hoefde af te vragen wat ze van me dachten. 

Ik leerde met ouder worden en heel veel 'training' om los te laten wat andere mensen zouden denken. Ik deed dingen die ik graag deed, waar ik goed in was. Dit zonder beklemmende gedachten als 'Wat zouden ze denken?' of 'Wat als...?'. Mijn zelfvertrouwen groeide en ik rechtte letterlijk en figuurlijk meer en meer mijn rug. Nu is dat een van de eerste eigenschappen die mensen opmerken: rechte rug en opgegeven hoofd. Ik mag zijn wie ik ben en ik ben daar trots op. 

Ik leerde mezelf graag zien, mezelf op de eerste plaats zetten en eigen keuzes te maken. Ik werd hierin zeker gesterkt door mijn liefste en zijn steun betekent tot op heden nog heel veel. 

Hoewel we samen lief en leed delen en ook een heel hecht team vormen, laat hij me de ruimte om mezelf te zijn.

Ik merk rondom mij te vaak dat vrouwen onzeker zijn over zichzelf... en dit heel vaak totaal onterecht! Misschien is dit, nee ik ben het zeker, ook wel deels de schuld van sociale media en hoe de maatschappij ons beïnvloedt. Een vrouw is een prachtig wezen, verdient het om op een voetstuk geplaatst te worden, ongeacht welke curves ze heeft, hoe groot of net klein ze is, welk type bouw ze heeft...De vrouw is en blijft prachtig. Zelfs die vrouw die kinderen op de wereld gezet heeft en ze voedde, of net die vrouw die dat maatje meer heeft omdat ze medicatie neemt en vecht voor haar gezondheid. Die vrouw die een ongeluk had en een stuk been mist, de vrouw die maar 1m54 is... of daar die moedige vrouw die haar mama zag sterven aan borstkanker en preventief haar borsten liet verwijderen. Het maakt niet uit hoe groot, klein, slank of net volslank... IEDERE vrouw is prachtig!

 

Wat ik met mijn boudoirfotografie wil bereiken is dat vrouwen zich weer op en top vrouw voelen, dat hun zelfvertrouwen en zelfliefde een boost krijgen. Gewoon omdat ze dit verdienen, ze dat recht hebben om zich elke dag zo te voelen. En vooral, ook al is het maar een klein beetje, hun rug wat meer rechten want ik weet uit ervaring wat zelfvertrouwen met een mens doet. Voor mij persoonlijk is een vrouw zien openbloeien een van de mooiste dingen en voor mij van onschatbare waarde. Als ik dit kan bereiken is de shoot voor mij alvast geslaagd.

 

Ik ben al jaren gepassioneerd door fotografie, leg spontane herinneringen vast en koester die enorm. Ik kreeg de kans om naast mijn autodidactische kennis mijn skills bij te schaven bij een professionele fotograaf en ik ben hem hier ontzettend dankbaar voor. 

Ook voor mij blijft het dagelijks werken aan mijn zelfvertrouwen en zelfliefde, maar het is een heerlijk proces, een proces om trots op te zijn. De kansen die ik kreeg, hebben hiertoe bijgedragen.

 

Nu wil ik graag zelf de kans grijpen om een lichtpuntje te zijn voor al die vrouwen daarbuiten en hen een duwtje in de juiste richting te geven.

Elice

1. Elice 8_12_21-08.jpg

But darling...

If you only can see yourself through
my eyes...

Then you'll see how beautiful you are!

bottom of page